
Οι δηλώσεις του προπονητή μας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Ραπίντ Βιένης.
Το πρώτο σχόλιο: «Νομίζω ότι παίξαμε καλό παιχνίδι σε δύσκολη έδρα. Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Ραπίντ, πίεσαν αρκετά, πιέσαμε και εμείς από την πλευρά μας. Πήραμε τη νίκη, παίξαμε καλή άμυνα, ενώ κάποιες φορές ήμασταν και τυχεροί μπροστά στην εστία μας».
Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πρώτη ομάδα που παίρνει νίκη κόντρα στη Ραπίντ μέσα στην έδρα της. Το σχόλιο σας; «Δεν ξέρουμε ακριβώς πόσους πόντους χρειαζόμαστε, ωστόσο, είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Θεωρώ πως έχουμε καλή παρουσία στην Ευρώπη γενικότερα, πήραμε σημαντική νίκη με ποιότητα και μέσα σε δύσκολη έδρα πήραμε νίκη. Παλέψαμε για τα πάντα, παίξαμε υπό πίεση, είμαι χαρούμενος για τους παίκτες και την ομάδα μας».
Τα συναισθήματα σας μετά το προβάδισμα; «Σημειώσαμε εξαιρετικό τέρμα μετά από κτίσιμο επίθεση, είμαι ικανοποιημένος, παίξαμε επιθετικά και γρήγορα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το επίπεδο και με αυτή τη ταχύτητα σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο, καθώς μας στήριξε ως το τέλος και βοήθησε την ομάδα μας».





















