
Την όγδοη διαδοχική νίκη της, στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε απόψε στο στάδιο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κέρδισε την ΕΝΠ με 3-0 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 54 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 45’+2 ο Σεμέδο από το σημείο του πέναλτι, ενώ το 2-0 ήρθε στο 59ο λεπτό από τον Μαέ μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια και ασίστ πάρε-βάλε του Χατζηγιοβάνη. Το τρίτο γκολ πέτυχε στο 77ο λεπτό με τον Α. Ανδρέου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Αντεμπάγιο σε πλασέ του Μαέ, και σκόραρε με δυνατό σουτ εντός περιοχής. Επόμενη υποχρέωση την Πέμπτη (22:00) απέναντι στην Ριέκα για την ενδιάμεση φάση του UEFA Conference League.
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
10′ Σέντρα του Οντουμπάτζο, πλασέ στην κίνηση του Χατζηγιοβάνη, ο Αντεμπάγιο έδιωξε σε κόρνερ.
17′ Πλασέ το Σιμονόφσκι εντός μικρής περιοχής, λίγο έξω.
28′ Εκτέλεσε κόρνερ του Τάνκοβιτς, κεφαλιά του Μαέ, έξω.
31′ Πλασέ του Χατζηγιοβάνη στη μικρή περιοχή, ο Αντεμπάγιο μπλόκαρε.
43′ Κεφαλιά του Ανδρέου εντός μικρής περιοχής, ο Σέσκο έδιωξε στη γραμμή της εστίας.
44′ Κεφαλιά του Σεμέδο από καλή θέση στην περιοχή, ο Αντεμπάγιο έδιωξε εντυπωσιακά.
45’+2 ΓΚΟΛ 1-0: Ο Σεμέδο είναι εύστοχος από τα 11 βήματά!
47′ Δυνατό σουτ του Σεμέδο από το ύψος της περιοχής, λίγο έξω.
50′ Η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τάνκοβιτς σταμάτησε το κάθετο δοκάρι.
51′ Δυνατό σουτ του Άιτινγκ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα σταμάτησε πάλι στο κάθετο δοκάρι.
59′ ΓΚΟΛ 2-0: Υπέροχη ατομική ενέργεια του Χατζηγιοβάνη, βρήκε τον Μαέ στη μικρή περιοχή και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα!
61′ Δυνατό σουτ του Ανδρέου από το ύψος της περιοχής, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
64′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία, ο Σεμέδο έκανε το πλασέ, μόνος στην περιοχή, αλλά ο Αντεμπάγιο μπλόκαρε.
68′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς από πλάγια θέση, λίγο πάνω από την εστία.
77′ ΓΚΟΛ 3-0: Ο Μαέ έκανε το πλασέ, ο Αντεμπάγιο έδιωξε ασταθώς και ο Α. Ανδρέου με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα!
87′ Πλασέ του Νεοφύτου, λίγο πάνω από την εστία.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Οντουμπάτζο (65′ Χρίστου), Άιτινγκ, Π. Ανδρέου, Τάνκοβιτς (70′ Νεοφύτου), Χατζηγιοβάνης (65′ Α. Ανδρέου), Σεμέδο (71′ Εράκοβιτς), Μαέ (78′ Μάριτς).
ΕΝΠ: Αντεμπάγιο, Κόζαρ (75′ Κοσμάς), Ιωάννου, Σέσκο, Κατσιάρης (85′ Γκόλντσιαντ), Έλλα (86′ Καζάν), Οκέκε, Ίμερι, Χαραλάμπους (65′ Σολωμού), Σιμονόφσκι (75′ Χριστοφή), Μουσελιάνι.
Σκόρερ: Σεμέδο 45’+2, Μαέ 59′, Α. Ανδρέου 77′
Κίτρινες: Κουλιμπαλί (6η) | Έλλα, Οκέκε, Ίμερι, Κατσιαρής, Γκόλντσιαντ.
Αποβολές: –
Εισιτήρια: 6935
Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός: Χριστοδούλου Πολύδωρος
4ος Διαιτητής: Γεωργίου Α. Γιώργος
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία





















