
Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (εξ αναβολής αγώνας) κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ χάρη στο υπέροχο γκολ του Άιτινγκ στο 79ο λεπτό. Ο Ολλανδός μέσος με μακρινό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και ακολούθως στα δίκτυα. Η ομάδα μας είχε και δοκάρι με τον Στεπίνσκι στο 76ο λεπτό. Με τη σημερινή νίκη της έφτασε στους έξι βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Επόμενη υποχρέωση την ερχόμενη Δευτέρα (19:00), εντός έδρας, απέναντι στην ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
5′ Πλασέ του Εβάντρο λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία.
36′ Σέντρα του Ρούμπιο, προβολή του Παναγιώτου, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία σε κόρνερ.
43′ Σουτ του Άιτινγκ από το ύψος της περιοχής, άστοχο.
53′ Σουτ του Νεοφύτου εκτός περιοχής, έξω.
65′ Πλασέ του Εράκοβιτς εκτός περιοχής, ο Αλομέροβιτς μπλόκαρε.
76′ Γύρισμα του Σεμέδο, πλασέ του Στεπίνσκι εντός μικρής περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
79′ ΓΚΟΛ 1-0: Ο Άιτινγκ με μακρινό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και ακολούθως στα δίκτυα!
84′ Εκτέλεση κόρνερ του Άιτινγκ, κεφαλιά του Κουλιμπαλί, πάνω από την εστία.
90’+8 Πλασέ του Σεμέδο εντός περιοχής, άστοχο.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Κίτσος, Μάριτς (80′ Κούσουλος), Άιτινγκ, Σεμέδο, Εβάντρο (80′ Ντιουνκού), Χατζηγιοβάνης (59′ Εράκοβιτς), Νεοφύτου (59′ Στεπίνσκι).
ΑΕΚ: Αλομέροβιτς, Εκπολό, Μιλίσεβιτς, Ρομπέρζ, Νάλι, Σουάρες, Λέδες (81′ Μπάγιτς), Πονς (61′ Ροντέν), Ρούμπιο (61′ Ιβάνοβιτς), Αμίν (74′ Μιραμόν), Καμπρέρα.
Σκόρερ: Άιτινγκ 79′
Κίτρινες: Εβάντρο | Αμίν, Καμπρέρα, Εκπολό, Μπάγιτς
Αποβολές: –
Εισιτήρια: 7897
Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Π. Γιώργος
Β’ Βοηθός: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία